SEBO Automatic X7 Plus álló porszívó
SEBO Automatic X7 Plus álló porszívó - 91506SF

Különböző padlófelületek vannak otthonában, ezért olyan porszívót szeretne, amely minden kihívást teljesíteni tud? A SEBO Automatic X porszívót különböző padlóburkolatok gyengéd és különösen alapos tisztítására fejlesztettük ki! Még ha szőnyegről keménypadlóra helyezi is át a porszívót, abban az esetben sem menekül el a porszívó elöl egyetlen porszem vagy állati szőr sem. Önnek nem kell semmivel törődnie: egyszerűen kapcsolja be a porszívót, a kefe pedig automatikusan beáll az adott felülethez ideális magasságra. A praktikus kézi porszívócsővel 2,6 m távolságban könnyedén hozzáférhet például a falszélekhez és a mennyezethez. 

SEBO Automatic X bármilyen felületen használható

A SEBO Automatic X legújabb modelljei az S-Class kórházi szintű szűrőrendszer legújabb generációjával vannak felszerelve: A kitűnő hatékonyságú allergiaellenes S-Class kórházi szintű levegőszűrő rekord értékeket ért el a szűrési hatékonyságban. 

A dizájnt is átalakítottuk: modern megjelenésükkel az Automatic X porszívók esztétikailag is gazdagítják az otthonát.

SEBO Automatic X tisztítási hatékonyság

Előnyei:

 • 4 év garancia. 4 év garancia
 • Kényelmes használat, könnyű kezelhetőség.
 • Mindenféle padlót tisztít, legyen szó szőnyegről vagy keménypadlóról.
 • Automatikus kefemagasság-beállítás, mindig a megfelelő padlótípushoz igazítva.
 • Teljesen lehajtható a bútorok alatti tisztításhoz.
 • Háromlépcsős szűrőrendszer.
 • 13 méter hosszú hatótávolság - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között.
 • 5,3 literes elektrosztatikus porzsák.
 • Masszív "legó" műanyag külső ház.
 • A szőnyeg szálmélységig való tisztítása motoros hengerkefe fejjel.
 • Kivehető teleszkópos szívócső a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához.
 • Porszívótestben tárolható tartozékok.
 • Vízszintes helyzetben is maximális teljesítmény.
 • S-Class kórházi tisztaságú szűrő.
 • A British Allergy Foundation ajánlásával.

SEBO - Made in Germany - Az Ön padlóápolási szakértője

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.

Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

Az Automatic X család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Automatic X porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlásával

British Allergy Foundation A British Allergy Foundation tesztjei azt mutatják, hogy a szűrőrendszer a poratka allergének 100%-át eltávolítja, valamint hogy a SEBO porzsákos rendszere rendkívül higiénikus. Tekintse meg az ajánlást: A Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlása


Háromlépcsős szűrőrendszer

SEBO Automatix X háromszoros szűrőrendszer 1. lépcső: elektrosztatikus porzsák

Az első és legfontosabb lépcső az 5,3 literes elektrosztatikus porzsák. A hagyományos porzsákokkal ellentétben a SEBO Automatic X széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más porzsákok. A zárható többrétegű porzsák hatékonyan benntartja a baktériumokat, allergéneket és potenciálisan káros anyagokat a biztonságos csere alatt is.

2. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket. Az S-Class szűrő fejlett szűrési rendszert biztosít az Automatic X-nek, oldalra, a porzsák mellé szerelve. 

3. lépcső: Kimeneti levegőszűrő

A külső szűrő szintén elektrosztatikus anyagból készült, és az S-Class szűrő által megszűrt levegő halad át rajta, és így egy harmadik, végső szűrést végez. 


SEBO Automatic X porszívó szűrőcsere

Állattulajdonosoknak és porallergiásoknak ajánljuk

Az erőteljes kefeforgásnak köszönhetően a SEBO Automatic X alkalmas arra, hogy eltávolítson minden ragaszkodó állatszőrt és allergént a szőnyegek mélyéről. A porszívó kifejezetten háziállat-tulajdonosok és porallergiások számára lett kifejlesztve, hiszen a porszívóval egybeépített motoros hengerkefe fej még a legsúlyosabb helyzetekben is megoldás lehet, pl. olyan állatok tartása esetén, amelyek rendkívüli mértékben hullajtják a szőrüket.

Villámgyors kefe csere - egyetlen gombnyomással

Semmilyen eszközre vagy szerszámra nincs szüksége, ha ki akarja venni a fejben lévő forgókefét, így a tisztítása és a cserélése rendkívül egyszerű, csupán egyetlen gombot kell megnyomnia hozzá. A kefe duplán csavart, mely szintén nagyszerű tisztítást biztosít.

SEBO Automatic X porszívó elakadás SEBO Automatic X porszívó kefe csere

Fejlett, hengerkefés technológia

A SEBO motoros hengerkefés fejében lévő kefe egyedülálló kialakításának köszönhetően a hajat és a törmeléket a hengerkefe fej légcsatornájába összpontosítja, mely növeli a porszívó tisztítási teljesítményét minden felületen.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere zárófedéllel

Amikor eljön a porzsák cseréjének ideje, azt a készüléken lévő jelzés adja a tudtunkra. A csere során egy praktikus higiéniai zárófedél akadályozza meg, hogy a készülék porosodjon vagy por kerüljön vissza a levegőbe. A porzsák behelyezése után, a fedél lezárásakor a porzsák automatikusan beilleszkedik a neki kialakított helyre. A SEBO Automatic X porszívót úgy alakítottuk ki, hogy amennyiben nincs behelyezve szűrő vagy porzsák, nem csukódik le a fedél. 

SEBO Automatic X porzsákcsere

Elektromos vezérlőrendszer - mindig megbízható

Elektronikus vezérlőrendszer tájékoztatja Önt a beállított kefemagasságról, valamint arról is, ha a porzsák megtelt. A SEBO Automatic X porszívó kefe forgása leáll, ha akadályba ütközik, vagy eltömődik. A folyamatos világítás jelzi azt az időt, amikor elérkezett a kefe cseréje. 

SEBO Automatic X porszívó jelzések

SEBO automatic x porszívó automatikus leállás

Beépített teleszkópos szívócső

A beépített szívócső azonnal készen áll arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítsa. A teleszkópos szívócsővel további 2,6 méter távolságban érhetjük el az olyan felületeket, mint pl. a mennyezet vagy a lépcső. A szívócsőhöz több SEBO fejet lehet csatlakoztatni.

SEBO Automatic X porszívó teleszkópos szívócső

A padlóhoz igazítva lefektethető

A SEBO Automatic X akkor is maximális teljesítményen működik, ha teljesen vízszintes helyzetben van. Lefektetve 14 cm magas, ami lehetővé teszi, hogy a bútorok alatti és a nehezen elérhető helyeket is ki tudja porszívózni. Lapos kialakítása miatt tárolása is rendkívül könnyű, hiszen pl. gardróbszekrénybe tökéletesen illeszkedik.

SEBO Automaic X fektetett pozíció

Első és hátsó fogantyú a könnyű szállításért

Az Automatic X porszívó elején és hátulján is található fogantyú, amivel lehetővé válik, hogy egyszerűen fel lehessen azt emelni, illetve szállítani is.

Gyorsan kibontható kábel, 13 méteres hatótávolság

A kábeltartót úgy tervezték, hogy amennyire csak lehetséges, belesimuljon a porszívóba, ezért nem akadályoz bennünket a munkában. A kábel kibontása az erre kialakított elforgatható kábeltartónak köszönhetően csupán egyetlen mozdulat. A 13 m-es hatótávolság lehetővé teszi a tisztítást nagy távolságon is.

Tartozékok- mindig kéznél

A kárpittisztító fej és a résszívófej a porszívó hátoldalán, a porszívótestben tárolható, így mindig kéznél van, amikor csak szüksége van rá. A tartozékokat (résszívófej, kárpittisztító fej és porkefe) közvetlenül a porszívócsőre vagy a beépített teleszkópos szívócsőre is helyezheti.

SEBO automatic X automatikus kefe magasság beállítás illusztráció Intelligens porszívó - Automatikus kefemagasság-beállítás 

Az érzékelő által vezérelt kefemagasság beállító rendszer a forgó kefe nyomatékát (ellenállását) méri. Ennek köszönhetően minden esetben az adott padlótípushoz megfelelő magasságot állítja be, legyen szó akár szőnyegről, akár keménypadlóról. A legalacsonyabb beállítással a porszívó a legfinomabb port is képes beszívni. 


Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén. Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehet abban, hogy ha SEBO-t vesz, akkor a legjobbat veszi.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

SEBO referenciák

SEBO Automatic X7 Plus álló porszívó

91506SF
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Rosso
Sötétkék (dark blue)
Sorozat:
A készülék súlya:
7.4 kg
Motor teljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
Zajszint:
Fej szélessége: 
A kábel hossza:
Hatósugár:
Motorok száma:

További termékelőnyök és tulajdonságok