SEBO Felix 1 Premium álló porszívó
SEBO Felix 1 álló porszívó: white rose

A SEBO Felix 1 álló porszívó leveszi a válláról terheket! Nem kell többé a porszívót maga után rángatnia, hanem egyszerűen kényelmesen tolhatja maga előtt. Egyedülálló forgó nyakával rendkívül könnyen irányítható és biztos lehet benne, hogy nem fogja véletlenül a bútoraihoz ütköztetni. Erős szívóteljesítményével, professzionális porszívófejeivel, tökéletes kivitelezésével és kényelmi funkciókkal a Felix porszívót egyaránt használhatja kis- és nagytakarításokhoz is, bármilyen felületen. A makulátlan végeredmény mellett a Felix használata során azon sem kell aggódnia, hogy milyen por kerül vissza a levegőbe, hiszen a háromlépcsős szűrőrendszer és a beépített S-Class kórházi szintű szűrő garantálja a tiszta kifújt levegőt. Allergiásoknak, asztmásoknak, háziállat-tulajdonosoknak is akánlott - a British Allergy Foundation ajánlásával!

Előnyei: 4 év garancia

 • 4 év garancia.
 • Díjnyertes teljesítmény.
 • Kényelmes használat, könnyű kezelhetőség.
 • Rendkívül csendes.
 • Mindenféle padlót tisztít (a megfelelő fej/beállítás alkalmazásával).
 • Jól manőverezhető.
 • Teljesen lehajtható a bútorok alatti tisztításhoz.
 • Háromlépcsős szűrőrendszer.
 • 700 W + 175 W motortejesítmény, mely a porszívó motorjának (700 W) és a motoros hengerkefefej motorjának (175 W) teljesítményét jelenti.
 • 10,5 méteres hatósugár - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között.
 • Masszív "legó" műanyag külső ház.
 • A szőnyeg szálmélységig való tisztítása motoros hengerkefe fejjel.
 • S-Class kórházi tisztaságú szűrő.
 • A British Allergy Foundation ajánlásával.

Innováció - könnyű manőverezés

A Felixet modern otthonokba tervezték. Porszívófejek széles választéka érhető el hozzá, így bármilyen felületen használható. Alap tartozéka a szőnyeg mélytisztításra képes plusz motorral rendelkező prémium hengerkefe fej, melynek motorját be és ki lehet kapcsolni, így a Felix a szőnyegen kívül mindenféle felületet hatékonyan tud felporszívózni, beleértve a kényes felületeket, egyenetlen kemény felületeket is. A rugalmas forgó nyak lehetővé teszi a bútorok körüli könnyű manőverezést, a fogantyú magassága pedig állítható, tároláshoz lecsökkenthető. A Felix „Flex” nyaka - 90°-os függőleges és 180°-os vízszintes mozgást tesz lehetővé, amely nagyszerű manőverezést nyújt az akadályok körüli könnyű tisztításhoz.

SEBO FELIX magasság beállítás SEBO FELIX magasság beállítás

A padlóhoz igazítva lefektethető

Lefektetve 15 cm magas, ami lehetővé teszi, hogy a Felix a bútorok alatti és a nehezen elérhető helyeket is ki tudja tisztítani.

Sebo Felix

Teljesítmény

A szívómotor magas teljesítménye, az erős kefemotor és a csúszásmentes övek díjnyertes tisztítási teljesítményt nyújtanak. Az Ultra Bag porzsák és az S-Class kórházi szintű szűrőrendszer biztosítja azt, hogy kizárólag tiszta levegő áramoljon vissza a szobába.

Funkciók, a tisztítandó felület fajtái

Szőnyeg

A kombifej (külön megvásárolható), a deluxe kombifej (alap tartozék), a turbó kefe (külön megvásárolható) és a motoros hengerkefe fej (alap tartozék) is használható szőnyegen. A turbó kefe és a motoros hengerkefe forgó henger alakú keféje megemeli a szőnyeg szálait és így kiváló hajszál-, por- és szöszeltávolító képességgel rendelkezik. Ezeket a fejeket a szőnyeggel borított területeken sokkal könnyebb tolni, a porszívó szinte magától "megy előre". Ha a szőnyeg mélytisztítására vágyik, akkor a motoros hengerkefe fejet válassza, mely egy plusz motorral és 2700 fordulat/perc fordulatszámmal a lehető leghatékonyabb megoldás a szőnyegek száraz tisztítására. A szőnyeg típusától, a szálak mélységétől függően állítható a kefemagasság. A motoros hengerkefe fejen 4 beállítási lehetőség található. 

Kombinált porszívófej Kombifej (külön megvásárolható) Kombinált fej Deluxe kombifej (alap tartozék) Turbó szívófej Turbo kefe (28 cm) (külön megvásárolható)

Turbó kefe Turbo kefe (16 cm) (külön megvásárolható) MOTOROS HENGERKEFE ÁLLÓ PORSZÍVÓKHOZ Motoros hengerkefe fej (31 cm) (alap tartozék)

Állattulajdonosoknak és porallergiásoknak ajánljuk

Az erőteljes kefeforgásnak (2700 fordulat/perc) köszönhetően a SEBO Felix 1 Premium alkalmas arra, hogy eltávolítson minden ragaszkodó állatszőrt és allergént a szőnyegek mélyéről. A porszívó kifejezetten háziállat-tulajdonosok és porallergiások számára lett kifejlesztve, így alap tartozéka a motoros hengerkefe fej, mely még a legsúlyosabb helyzetekben is megoldás lehet, pl. olyan állatok tartása esetén, amelyek rendkívüli mértékben hullajtják a szőrüket. 

Könnyű kefe csere:

Semmilyen eszközre nincs szükség akkor, ha ki akarja venni a fejben lévő forgókefét, így a tisztítása és a cserélése rendkívül egyszerű. A kefe duplán csavart, mely szintén nagyszerű tisztítást biztosít.

Felix ET1

Fejlett, hengerkefés technológia

A SEBO motoros hengerkefés fejében lévő kefe egyedülálló kialakításának köszönhetően a hajat és a törmeléket a hengerkefe fej légcsatornájába összpontosítja, mely növeli a porszívó tisztítási teljesítményét minden felületen.

Keménypadló

Keménypadló tisztításához használhatja a porszívó alap tartozékait: a deluxe kombifejet, melyet egy kapcsolóval lehet átváltani a szőnyeg és a keménypadló tisztítási funkció között, vagy akár a motoros hengerkefe fejet. Amennyiben a motoros hengerkefe fejet szeretné keménypadló tisztításra használni, abban az esetben javasoljuk, hogy kapcsolja ki a hengerkefe fejen lévő gomb segítségével a hengerkefe forgását. Így a fej csak szívni fogja a szennyeződésgeket és használható keménypadló felületeken is. ​​​​​​

SEBO motoros hengerkefe fej használata keménypadlón

A lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette a deluxe parketta fejet (külön megvásárolható), melynek kialakítása a deluxe kombi fejjel megegyező: duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető. Univerzálisan használható szőnyeg és keménypadló porszívózásra. Természetes anyagból készült sörtéi puha kerekekkel párosulnak, mellyel ideálissá válik még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztítására. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez; valamint eltávolíthatóak a könnyebb tisztításhoz és a cseréhez.

 

Lépcső

A Felix 1 Premium porszívók könnyedén elférnek a lépcsőn, valamint a porszívtest oldalán futó fogantyút megfogva könnyedén hordozhatóak még porszívózás közben is. A lépcső és kárpittisztító turbó fej (külön megvásárolható) egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele szőnyegen vagy kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható. (lásd. fentebb)

Kárpit és egyéb felületek

Kárpit porszívózásához a porszívóból ki kell vennünk a gégecsövet, és arra csatlakoztathatjuk a kárpittisztító kefét (alap tartozék) - vagy rések tisztításához a résszívófejet (alap tartozék) -, és mivel a porszívócső elég hosszúra nyújtható, ezért messze elérhetünk vele a kárpit vagy más a padlónál magasabban lévő területek porszívózásához. A kárpittisztító fej a tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is. Autótisztításhoz az álló porszívót kézi porszívóvá is alakíthatjuk. 

Sebo Felix

SEBO Felix leválasztható szívóegységgel kéziporszívó

Beépített szívóerőszabályozás

SEBO Felix szívóerő szabályozás A szívás a fogantyúról fokozatmentesen szabályozható, így az Ön és az adott felület számára legmegfelelőbb beállítást választhatja, legyen szó keménypadlóról, szőnyegről, kárpitról, függönyről, vagy bármi másról, amit porszívózni szeretne.


Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehet abban, hogy ha SEBO-t vesz, akkor a legjobbat veszi.

Sebo Felix Gyorsan kibontható kábel

A kábeltartót úgy tervezték, hogy amennyire csak lehetséges, belesimuljon a porszívóba, ezért nem akadályoz bennünket a munkában. A kábel kibontása az erre kialakított elforgatható kábeltartónak köszönhetően csupán egyetlen mozdulat. A 9,5 m hosszú kábel lehetővé teszi a tisztítást nagy távolságon is.


Azonnal használható gégecső

A beépített gégecső azonnal készen áll arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítsa. A gégecsőhöz több SEBO fejet lehet csatlakoztatni.

SEBO Felix kivehető gégecső

Leválasztható szívóegység

Ha leválasztja a porszívófejet, a Felix átalakul egy könnyű, erős szívóhatású egységgé, amit kézben is lehet tartani, köszönhetően a kényelmesen tartható fogantyúnak. Ideális lépcsők, autóbelsők és kárpitok tisztítására.

SEBO Felix gumi védő Nyél védő ütköző

A fogantyúnak puha vége van, amelyet arra terveztek, hogy a Felix ne csússzon le, amikor állva neki van döntve bármilyen felületnek, és ugyanakkor megvédje azt az esetleges károsodástól és a felületet is a karcolódástól. A Felix 1 Premium porszívó azonban önmagában is megáll, ha a motoros hengerkefe fej van hozzá csatlakoztatva. 


SEBO Felix szűrőrendszer Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.

Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

A Felix család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Felix porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlásával A British Allergy Foundation ajánlásával

A British Allergy Foundation tesztjei azt mutatják, hogy a szűrőrendszer a poratka allergének 100%-át eltávolítja, valamint hogy a SEBO porzsákos rendszere rendkívül higiénikus.

Tekintse meg az ajánlást: A Brit Allergiaellenes Szervezet ajánlása


Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag porzsák

Az első és legfontosabb lépcső a 3,5 literes Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO Felix széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok. A zárható többrétegű porzsák hatékonyan benntartja a baktériumokat, allergéneket és potenciálisan káros anyagokat a biztonságos csere alatt is.

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt megszűri a mikroszkopikus porrészecskéket. A Felix motorszűrője a a porzsák alatt helyezkedik el.

3. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket. Az S-Class szűrő fejlett szűrési rendszert biztosít a Felixnek, egy különleges megjelenéssel párosulva. A külső szűrő nagy területű felületén áramlik ki a levegő és a motor zaját is elnyeli. 1648 cm2-es hatalmas területével még a legfinomabb részecskéket is "elkapja", ami biztosítja, hogy a kifújt levegő tiszta legyen.

SEBO Felix szűrőcsere

Az elektrosztatikus külső szűrő az elektromos motorok által előállított szénport szűri meg, ezzel azt biztosítva, hogy a porszívó által kibocsátott levegő tisztább legyen a helyiség levegőjénél.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. A Felix Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ott marad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

Sebo Felix

SEBO - Németországban gyártva

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

SEBO referenciák

 

SEBO Felix 1 Premium álló porszívó

90811SE-ROSE
Ár:259 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Rosso
Fekete platinum
Fehér-keleti (WHITE-ORIENTAL)
Fehér-rózsa (WHITE-ROSE)
Fehér-szív (WHITE-HEART)
Fehér-vadon (WHITE-WILD)
Fekete-keleti (BLACK-ORIENTAL)
Fekete-rózsa (BLACK-ROSE)
Fekete-szív (BLACK-HEART)
Fekete-vadon (BLACK-WILD)
Piros-rózsa (ROSSO-ROSE)
Piros-szív (ROSSO-HEART)
Sorozat:
A készülék súlya:
7 kg
Motor teljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
Zajszint:
Fej szélessége: 
,
A kábel hossza:
Hatósugár:
Motorok száma:

További termékelőnyök és tulajdonságok