SEBO FELIX 4 KOMBI ÁLLÓ PORSZÍVÓ

A SEBO Felix 4 álló porszívó leveszi a válláról a porszívó magunk után rángatásának terhét; egyedülálló forgó nyakával rendkívül könnyen irányítható és biztos lehet benne, hogy nem fogja véletlenül a bútoraihoz ütköztetni. 

Előnyei:

  • 4 év garancia.
  • Díjnyertes teljesítmény.
  • Mindenféle padlót tisztít (a megfelelő fej/beállítás alkalmazásával).
  • Jól manőverezhető.
  • Teljesen lehajtható a bútorok alatti tisztításhoz.
  • S-Class kórházi tisztságú szűrővel.
  • A British Allergy Foundation ajánlásával.
  • 10,5 méteres hatósugár - nem kell váltogatni a csatlakozó dugaljak között.

Innováció - könnyű manőverezés

A Felixet modern otthonokba tervezték. Azáltal, hogy porszívófejek széles választéka érhető el hozzá, és hogy a prémium hengerkefe motorját be és ki lehet kapcsolni, a Felix mindenféle felületet meg tud tisztítani, beleértve a kényes felületeket, egyenetlen kemény felületeket és szőnyegeket is. A rugalmas forgó nyak lehetővé teszi a bútorok körüli könnyű manőverezést, a fogantyú magassága pedig állítható, tároláshoz lecsökkenthető. A Felix „Flex” nyaka - 90°-os függőleges és 180°-os vízszintes mozgást tesz lehetővé, amely nagyszerű manőverezést nyújt az akadályok körüli könnyű tisztításhoz.

Sebo Felix

A padlóhoz igazítva lefektethető

Lefektetve 15 cm magas, ami lehetővé teszi, hogy a Felix a bútorok alatti és a nehezen elérhető helyeket is ki tudja tisztítani.

Teljesítmény

A szívómotor magas teljesítménye, az erős kefemotor és a csúszásmentes övek díjnyertes tisztítási teljesítményt nyújtanak. Az Ultra Bag porzsák és az S-Class kórházi szintű szűrőrendszer biztosítja azt, hogy kizárólag tiszta levegő áramoljon vissza a szobába.

SEBO Felix szívóerő szabályozás Szabályozható szívóerő

300-700 wattig, a kímélő porolástól a legoptimálisabban erős padlótisztításig kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő erősségi beállítást.

Anyaghasználat

A Németországban gyártott SEBO porszívók az úgynevezett ABS műanyagból készülnek, mely rendkívül ütésálló és strapabíró. Ezt úgy kell elképzelni a való életben, mint a Lego játék anyagösszetételét. Ez a játék híres a keménységéről és a törhetetlenségéről. Ez a porszívók esetén több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehet abban, hogy ha SEBO-t vesz, akkor a legjobbat veszi.

Gyorsan kibontható kábel

SEBO Felix Classic kábelvisszatekerés A gyorsan kibontható kábeltartót úgy tervezték, hogy amennyire csak lehetséges, belesimul a porszívóba. A 9,5 m hosszú kábel lehetővé teszi a tisztítást nagy távolságon is.

Azonnal használható gégecső

A beépített gégecső azonnal készen áll arra, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket is megtisztítsa. A gégecsőhöz több SEBO fejet lehet csatlakoztatni.

Sebo Felix   SEBO Felix kivehető gégecső

Leválasztható szívóegység

Ha leválasztod a porszívófejet, a Felix átalakul egy könnyű, erős szívóhatású egységgé, amit kézben is lehet tartani, köszönhetően a kényelmesen tartható fogantyúnak. Ideális lépcsők, autóbelsők és kárpitok tisztítására.

SEBO Felix leválasztható szívóegységgel kéziporszívó

Nyél védő ütköző

A fogantyúnak puha vége van, amelyet arra terveztek, hogy segítsen megállítani a Felixet, amikor állva neki van döntve bármilyen felületnek, és ugyanakkor megvédje azt az esetleges károsodástól és a felületet is a karcolódástól.

S-Class kórházi szintű szűrőrendszer

A tiszta belső levegő mindenekfelett áll azok számára, akik allergiáktól szenvednek, háziállatuk van, vagy csak egyszerűen pormentes otthont szeretnének. Ha ezt el akarja érni, akkor elengedhetetlen, hogy a megfelelő porszívót válassza. A Felix bizonyítottan hatásos háromlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik.
Dizájn és funkció egyben - Az S-Class szűrő fejlett szűrési rendszert biztosít a Felixnek, egy különleges megjelenéssel párosulva. A külső szűrő nagy területű felületén áramlik ki a levegő és a motor zaját is elnyeli.

Sebo Felix

Hivatalosan elismert szűrési minőség

SEBO Felix szűrőrendszer Az S-Class szűrőrendszer az asztmások és allergiától szenvedők magas elvárásait is teljesíti, mert a finom por részecskéket biztosan benne hagyja a porzsákban és nem engedi vissza a levegőbe. Mielőtt kijön a levegő a porszívóból, három szakaszban tisztul meg:

1. Az első szakasz a zárható többrétegű porzsákból áll, mely hatékonyan benntartja a baktériumokat, allergéneket és potenciálisan káros anyagokat a biztonságos csere alatt is.
2. A második szakasz a motorszűrő, ami a porzsák alatt helyezkedik el, és a motort is megvédi.
3. Az utolsó szűrő a külső szűrő, mely 1648 cm2-es hatalmas területével még a legfinomabb részecskéket is "elkapja", ami biztosítja, hogy a kifújt levegő tiszta legyen.

A Felix szűrőrendszer biztonságos elektrosztatikusságot használ, hogy kiválóbb poreltávolító teljesítményt nyújtson. A szűrőrostoknak van egy állandó statikus töltöttsége, amely magához vonzza a kis részecskéket, mintha mágnes lenne; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője is vonzza a port. Más szűrők könnyedén eltömődnek, mert fizikai korlátot okoznak a pornak. De az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, ami könnyen átengedi a levegőt, de mégis megfogja a porrészecskéket, így kiváló szűrő hatást és kiváló szívást nyújt.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ottmarad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

Rendkívül higiénikus

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. A Felix Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Felix Ultra Bag porzsák beépített záró teteje biztosítja, hogy minden kosz és por biztonságosan benne maradjon, amikor kivesszük a zsákot.

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

SEBO referenciák

SEBO FELIX 4 KOMBI ÁLLÓ PORSZÍVÓ

90842SE
Garancia: 
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 2 HÉT
Rosso
White
Fekete platinum

Energiacímke

Energiahatékonyság: 
Éves energiafogyasztás: 
28 kWh/év
Kifújt levegő tisztasága: 
Szőnyeg tisztítási hatékonyság: 
Keménypadló tisztítási hatékonyság: 
Sorozat:
A készülék súlya:
5.3 kg
Motor teljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
Zajszint:
Fej szélessége: 
A kábel hossza:
Hatósugár:
Motorok száma:

További termékelőnyök és tulajdonságok