SEBO AIRBELT D2 WHITE RD PORSZÍVÓ

SEBO Airbelt D porszívó Led kijelzővel Minden megvan benne, amit egy jó porszívóban keres; sőt, még több is... A SEBO Airbelt D porszívó egyensúlyba hozza a külső megjelenést és a praktikumot.

Az SEBO D ütközésvédő Airbelt légöv technológiája, extra kényelmi funkciói, kitűnő teljesítménye, nagy porkapacitása, három porszívóba épített alap tartozéka, további alap tartozékai (deluxe kombi fej, RD keménypadló fej) az Airbelt D2 porszívót háztartási porszívók kiemelt modelljévé teszik.

A porszívótest praktikus tervezésű kör alakú eleje ideális megoldás az akadályok kikerülésére (az Airbelt légöv segítségével), valamint lehetővé teszi a nagy, 6 literes porzsák porszívóba helyezését is, mely ár-érték arányt tekintve a SEBO legjobb és legtakarékosabb porzsákja. A 6 literes porzsák és az extra hosszú, így rendkívüli mobilitást biztosító, 15,5 méteres tisztítási távolság kifejezetten nagy lakásokhoz optimalizálja a SEBO D porszívót (100 nm2 felett).

A háromlépcsős szűrőrendszer, az Ultra Bag porzsák és a beépített S-Class kórházi szintű szűrőrendszer közös "munkájával" elérhető a kivételesen mély, precíz tisztaság és tiszta kibocsátott levegő. Ezáltal a SEBO D2 White modell ajánlott allergiások, háziállat-tulajdonosok és az extra tisztaság kedvelői számára.


4 év garancia A SEBO Airbelt D széria előnyei:

 • 4 év garancia
 • Erős 890 wattos motor
 • Kényelmes használat, könnyű kezelhetőség
 • Számtalan kényelmi funkció
 • Rendkívül csendes
 • Airbelt légöv ütközéstompító (megvédi a bútorokat az ütközéstől)
 • 15,5 m hatósugár és 6 liter kapacitású porzsák nagyobb területek porszívózásához
 • Háromlépcsős szűrőrendszer
 • Beépített S-Class kórházi szintű szűrőrendszer
 • Készülékbe épített alap tartozékok
 • Masszív "legó" műanyag külső ház anyagösszetétel
 • Rozsdamentes acél teleszkópos cső

Innováció

Az intelligens tervezés során a "D" modell minden jellemzőjét megvizsgálták. Így jött létre:

 • az ergonomikus és kényelmes fogantyú, melyet a könnyű kezelhetőség érdekében a porszívócsövön helyeztek el,
 • a könnyű teleszkópos cső gyorscsatlakoztatóval,
 • az "Airbelt" légöv rendszer, mely egy külső védőburkolat a porszívótesten az ütközések ellen,
 • a porszívótest elejének kör alakú kivitelezése a védelem és a helytakarékosság jegyében
 • a könnyű és higiénikus porzsákcsere (zárófedéllel),
 • állandó szívóerő (még a porzsák telítődésekor is) és porzsáktelítettség kijelző
 • az erős motor,
 • a professzionális tisztítófejek, melyeket beépítették a porszívótestbe, hogy mindig kéznél legyenek,
 • a négy gumírozott bolygókerék,
 • kétféle parkolóállás,
 • LED-lámpa a szívóerő ellenőrzéséhez,
 • extra nagy (6 literes) porzsák és extra nagy (15,5 m) tisztítási távolság
 • és számos más kényelmi és praktikus tulajdonság, melyek egységet alkotva hatékonyan működnek az otthona tisztaságáért. 

SEBO Airbelt D hosszú kábel

Teljesítmény

Az erőteljes 890 wattos turbofan motor, a professzionális tisztítófejek, és a rendkívül hatékony légáramlás kombinációja kiemelkedő tisztítási teljesítményt biztosítanak bármilyen felülettípusra és bármekkora méretű otthonok számára.

A maximális tisztítási teljesítmény érdekében a levegő útját optimalizálták, és bevezették a kúp alakú szívócsövet, mely nem gátolja a szívóerő útját, sőt, erősíti azt.

A turbofan motor a legmodernebb turbina technológiát használja a kitűnő tisztítási teljesítmény érdekében.

Irányíthatóság

A könnyű manőverezhetőségért a kényelmes, porszívócsövön elhelyezett fogantyú felel. A gumírozott bolygókerekek gördülékenyen és biztonságosan siklanak a felületen, még a kanyarokban is. E két funkció nagymértékben megkönnyíti a porszívó könnyen kezelhetőségét. A könnyű teleszkópos cső segítség a kar számára az porszívócső emelése és tartása során.


Bolygókerék

Extra nagy, 15, 5 méteres tisztítási távolság

Extra hatósugár, extra kényelem! A 15,5 méteres tisztítási távolság jelentősen csökkenti a takarítás idejét, mert a kábelt nem kell az egyik aljzatból a másikba áthelyezni. A 12 méter hosszú kábel visszacsévélése egyszerűen, egy gombnyomással elvégezhető.

Szűrőrendszer

A tiszta beltéri levegő elsőrangú azok számára, akik allergiások, háziállatot tartanak, kisgyermekkel élnek együtt vagy csak pormentes otthont szeretnének.

Allergiaellenes porszívó S-Class kórházi szintű szűrővel

S-class filter A D család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes Airbelt D porszívóhoz gyárilag beépített S-Class szűrő tartozik, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít.


A SEBO D széria ugyanakkor a szabadalmaztatott Airbelt külső szűrést is biztosítja, mely annyit jelent, hogy az Airbelt légöv kiáramló diffúzorként működik, tehát magán a légövön keresztül áramlik ki a megszűrt levegő, a porszívótesten körbe. A szerteágazó levegőkiáramlás megakadályozza a légnyomás kialakulását, mely ellenkező esetben az allergének légkörbe kerülését eredményezheti.


SEBO Airbelt D szűrőrendszer

Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag porzsák

elektrosztatikus szűrő Az első és legfontosabb lépcső a 6 literes Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO D széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakból épül fel, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert a por nem tud könnyedén átjutni rajtuk. Az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely nem tömődik el, ugyanakkor magához vonzza a részecskéket, így több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok.


A 6 literes porzsák élettartama extra hosszú, így jóval ritkábban van szükség cseréjére. Emiatt gazdaságos is, hiszen kevesebbszer van szükség a csereporzsák megvásárlására. A SEBO porszívók porzsákja rendkívül higiénikus. A porzsákcsere rendkívül egyszerű és magától értetődő.


SEBO porszívók zárófedele

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt megszűri a mikroszkopikus porrészecskéket.

3. lépcső: S-Class külső szűrő

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert (szintén kitűnő hatékonyságú) HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket.


SEBO Airbelt D S-Class kórházi szintű szűrő

Az elektrosztatikus külső szűrő az elektromos motorok által előállított szénport szűri meg, ezzel azt biztosítva, hogy a porszívó által kibocsátott levegő tisztább legyen a helyiség levegőjénél.

Könnyű és higiénikus porzsákcsere

Csak egy porzsákos rendszer tud teljesen higiénikus és biztonságos koszeltávolítást nyújtani. Az Ultra Bag porzsákot forradalmian elektrosztatikusan feltöltött gyapjúból készítették, amely mikroszűrést biztosít és eltömődés nélkül képes magába szívni még a finom port is. Az Ultra Bag porzsák könnyen illeszkedik a helyére és szilárdan ott marad a porszívó tetejének bezárását követően is. A beépített zárósapka biztosítja, hogy csere közben is minden kosz és por benne maradjon a zsákban.

Szívóerőszabályozás

A szívás a készülékről is be- és kikapcsolható, illetve többféle erősség szerint rendkívül egyszerűen szabályozható. A szívóerőszabályozó fokozatmentes, így az Ön és az adott felület számára legmegfelelőbb beállítást választhatja, legyen szó keménypadlóról, szőnyegről, kárpitról, függönyről, vagy bármi másról, amit porszívózni szeretne.

Kúp alakú szívócső a szívóerő optimalizálásért

Egyedi kialakításának köszönhetően a folyamatosan vékonyodó, kúp alakú szívócső 320°-ban forgatható csatlakozójával maximalizálja a légáramlást, minimalizálja az eltömődés lehetőségét és javítja a manőverezhetőséget. 

Szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő az otthona védelméért

Hiszünk benne, hogy a SEBO porszívói biztosítják a legtöbb védelmet a falak és a bútorok számára. A porszívó nagy sűrűségű anyagból álló Airbelt légöve a porszívótestet körbefonva elnyeli az ütődéseket, így sem a porszívó, sem a fal nem károsodik, ha véletlenül a porszívó nekiütődik a felültnek. A kétrétegű légöv külső része lycra-keverék anyagból készült, így karcolások sem keletkezhetnek a bútororok felületén.


SEBO Airbet D légöv - megvédi a bútorokat

Emellett további védelmet biztosít, hogy a D sorozat négy gumírozott bolygókerekét acél tengelyre szerelték és puha anyaggal vonták be, így a porszívó kemény műanyag helyett puha lábakon áll annak érdekében, hogy megelőzze a padló károsodását. A masszív "terepjáró" stílusú görgőket úgy tervezték, hogy bármilyen felületen könnyedén és csendesen gördüljenek.

Strapabíró, akár a Lego

A Németországban gyártott SEBO porszívók a vastag, megerősített, úgynevezett ABS műanyag házból, alumínium és fém alkatrészekből, acél tengelyekből és csapágyakból, valamint csúcsminőségű motorokból készülnek. Az ABS műanyag rendkívül ütésálló és strapabíró. Sokan leginkább a híres Lego játékokról azonosítják. Ez a játék híres keménységéről és törhetetlenségéről. A SEBO porszívók esetén ez több, mint egy évtizedes felhasználást jelent háztartási használat esetén.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehet abban, hogy ha SEBO-t vesz, akkor a legjobbat veszi.

Kétféle parkolóállás

Az Airbelt D porszívót kétféle parkolóállásba lehet állítani akár szüneteltetéshez, akár tároláshoz. Így kevesebb helyet foglal és könnyen megáll akár a lépcsőn is.


SEBO Airbelt D parkolóállás

Beépített porszívófejek

A porszívóba 3 alap tartozék van beépítve: a kárpittisztító fej, a résszívófej és a porkefe. Mindhárom tartozék a porszívó hátsó részébe van beépítve, így bármikor könnyen hozzájuk lehet férni, illetve arra is sokkal kisebb az esély, hogy véletlenül elkavarjuk őket a lakás valamelyik szegletében. A három beépített tartozékon kívül a SEBO D2 White RD tartozéka még egy kombifej és egy RD keménypadló tisztító fej

Funkciók, a tisztítandó felület fajtái

Szőnyeg

A kombifej, a deluxe kombifej, a turbó kefe is használható szőnyegen. A turbó kefe megemeli a szőnyeg szálait és így kiváló hajszál-, por- és szöszeltávolító képességgel rendelkeznek. Ezt a fejeket a szőnyeggel borított területeken sokkal könnyebb tolni, így szőnyeg takarításhoz az D2 White RD modellhez a legjobb választás.

KOMBINÁLT FEJ - AIRBELT K KOMBIFEJ (KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ) Kombinált fej Deluxe kombifej (alap tartozék) Turbó szívófej Turbo kefe (28 cm) (külön megvásárolható) Turbó kefe Turbó kefe (16 cm) (külön megvásárolható)

Keménypadló

Mindegyik porszívófej alkalmas keménypadló tisztításra, de a lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette az RD keménypadló porszívófejet (alap tartozék) és a deluxe parketta fejet (külön megvásárolható).

A deluxe parketta fej kialakítása a deluxe kombi fejjel megegyező: duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető. Természetes anyagból készült sörtéi puha kerekekkel párosulnak, mellyel ideálissá válik még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztítására. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez; valamint eltávolíthatóak a könnyebb tisztításhoz és a cseréhez.

Parketta kefe (FELIX, DART, AIRBELT K, C)_7200DG Deluxe parketta kefe (külön megvásárolható) 8347er porszívófej kemény padlóhoz RD KEMÉNYPADLÓ FEJ (ALAP TARTOZÉK)

Lépcső

Az Airbelt D porszívók könnyedén ráültethetők a lépcsőre, valamint elég könnyűek ahhoz, hogy hordozhatóak legyenek még akár porszívózás közben is. A lépcső és kárpittisztító turbó fej  (külön megvásárolható) egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele szőnyegen vagy kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható. (lásd. fentebb)

Kárpit

A kárpittisztító kefe (alap tartozék) a tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is.

SEBO - Németországban gyártva

Az első SEBO porszívó 1978-ban készült professzionális szakemberek magas igényeihez tervezve: innovatív technológia, precíz tervezés és kivitelezés, ergonomikus és energiahatékony megoldások jellemezték (és jellemzik a mai napig). A német SEBO Stein & Co. vállalat hengerkefés porszívóival nagyon gyorsan piacvezetővé vált a kereskedelmi szektorban. A SEBO egyet jelent a technikai innovációval és intelligens megoldások megvalósításával minden apró részlethez. Az SEBO-nak ma már számos ötlete viszonyítási alapként szolgál az elsőosztályú porszívók piacán. Ilyen például a szabadalmaztatott Airbelt ütközésvédő légöv vagy a beépített és kivehető szívócső.

A SEBO porszívókat úgy optimalizálták, hogy mindenféle padlótípust hatékonyan lehessen velük porszívózni, legyen szó akár kárpitról, akár keménypadóról. A SEBO porszívók technikailag kifinomultak és tökéletesítettek, tartósak, könnyű használat és funkcionalitás jellemzi őket. A SEBO porszívók Németországban, Velbertben készülnek, valamint már több, mint 4 millió eladott példánnyal büszkélkedhetnek.

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

SEBO referenciák

 

SEBO AIRBELT D2 WHITE RD PORSZÍVÓ

90911RD
Listaár:104 017 Ft
Ár:78 000 Ft
Szállítási díjak Próbálja ki otthonában!
Garancia: 
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 2 HÉT

Energiacímke

Energiahatékonyság: 
Éves energiafogyasztás: 
38.1 kWh/év
Kifújt levegő tisztasága: 
Zajszint:
Szőnyeg tisztítási hatékonyság: 
Keménypadló tisztítási hatékonyság: 
Sorozat:
Motor teljesítmény:
Elektronikus teljesítményszabályozó:
Ajánlott lakásméret:
Fej szélessége: 
A kábel hossza:
Hatósugár:
Tömlő hossza:
Bolygókerék:

További termékelőnyök és tulajdonságok