SEBO S-CLASS KÓRHÁZI SZINTŰ KÜLSŐ SZŰRŐ - FELIX

A FELIX porszívók többlépcsős szűrőrendszerének végső eleme a külső szűrő. Mondhatjuk, hogy ez a porszívó "ruhája". A külső szűrővel S-Class kórházi szintű szűrés valósítható meg.

SEBO Felix szűrőcsere SEBO Felix szűrőcsere

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket.

Ehhez hasonló statikus hatást akkor láthat, amikor például levesz egy szintetikus anyagból készült pulóvert. A kis elektrosztatikus töltésnek köszöhetően az S-Class szűrő magához vonzza a részecskéket, szennyeződéseket és nemcsak aktívan behúzza őket magához, hanem ott is tartja őket, így nincs esély arra, hogy a levegőbe újra visszakerüljenek. 

Az S-class megnevezés Európában a levegőszűrő rendszerek "teljesítményét" jelöli. Az ezzel az elnevezéssel jelölt szűrőrendszerek megfelelnek az olyan szigorú előírásoknak, mint a British Standard 5415 és a német DIN 2418B Ti-E EU 13. Lényegében az ismertebb HEPA specifikációval egyezik meg. A szabvány azt rögzíti, hogy a szűrőrendszer képes a rajta átfolyó levegőből a 0,3μm-nél (3 mikronnál) nagyobb szennyeződéseket legalább 99,9%-ban, valamint az 1 mikronos és annál nagyobb méretű szennyeződéseket pedig 100%-ban eltávolítani, kiszűrni. 

 

Ez a termék a SEBO FELIX porszívó WHITE színváltozatának gyári "ruhája".

SEBO S-CLASS KÓRHÁZI SZINTŰ KÜLSŐ SZŰRŐ - FELIX

7095 ER11
Ár:8 990 Ft

Külső szűrő SEBO FELIX álló porszívóhoz WHITE (fehér) színben. 

Várható szállítás: rendeléstől számított 2 héten belül
Narancssárga (FUN)
Rosso
White
Fekete platinum
Jégkék (ICE BLUE)
Keleti (ORIENTAL)
Krémszínű (Classic)
Rózsa (ROSE)
Szív (HEART)
Vadon (WILD)