SEBO S-CLASS KÓRHÁZI SZINTŰ KÜLSŐ SZŰRŐ - FELIX
KÜLSŐ SZŰRŐ - FELIX

A FELIX porszívók többlépcsős szűrőrendszerének végső eleme a külső szűrő. Mondhatjuk, hogy ez a porszívó "ruhája". A külső szűrővel S-Class kórházi szintű szűrés valósítható meg.

SEBO Felix szűrőcsere SEBO Felix szűrőcsere

Az S-Class szűrő annyiban tér el a közismert HEPA szűrőtől, hogy míg a HEPA szűrő szorosan kapcsolódó háló szálakból épül fel, melyekbe a levegő áthaladáskor beszorulhat vagy fennakadhat, addig az S-Class szűrő olyan hálókat használ, melyek nem ilyen szilárdak (így a levegő nem szorulhat be). A szűrő elektrosztatikus tulajdonságai miatt a szűrési hatékonyság rendkívül magas, hiszen a szűrő magához vonzza a részecskéket.

Ehhez hasonló statikus hatást akkor láthat, amikor például levesz egy szintetikus anyagból készült pulóvert. A kis elektrosztatikus töltésnek köszöhetően az S-Class szűrő magához vonzza a részecskéket, szennyeződéseket és nemcsak aktívan behúzza őket magához, hanem ott is tartja őket, így nincs esély arra, hogy a levegőbe újra visszakerüljenek. 

Az S-class megnevezés Európában a levegőszűrő rendszerek "teljesítményét" jelöli. Az ezzel az elnevezéssel jelölt szűrőrendszerek megfelelnek az olyan szigorú előírásoknak, mint a British Standard 5415 és a német DIN 2418B Ti-E EU 13. Lényegében az ismertebb HEPA specifikációval egyezik meg. A szabvány azt rögzíti, hogy a szűrőrendszer képes a rajta átfolyó levegőből a 0,3μm-nél (3 mikronnál) nagyobb szennyeződéseket legalább 99,9%-ban, valamint az 1 mikronos és annál nagyobb méretű szennyeződéseket pedig 100%-ban eltávolítani, kiszűrni. 

 

Ez a termék a SEBO FELIX porszívó ROSSO színváltozatának gyári "ruhája".

SEBO S-CLASS KÓRHÁZI SZINTŰ KÜLSŐ SZŰRŐ - FELIX

7095 ER12
Ár:8 990 Ft

Külső szűrő SEBO FELIX álló porszívóhoz ROSSO (piros) színben. 

Raktáron, azonnal szállítható
Narancssárga (FUN)
Rosso
White
Fekete platinum
Jégkék (ICE BLUE)
Keleti (ORIENTAL)
Krémszínű (Classic)
Rózsa (ROSE)
Szív (HEART)
Vadon (WILD)