SEBO DAISY BEDOLGOZÓ KEFE
DAISY bedolgozó kefe

A SEBO DUO szőnyegtisztító rendszer szőnyegek mélytisztítására kifejlesztett formula, mely a szőnyeg áztatása nélkül tüntetni el a makacs foltokat. A SEBO Daisy bedolgozó kefe az egyik leghatékonyabb megoldás a SEBO DUO-P por szőnyegtisztító bedoldozására a szőnyegbe.

A SEBO Daisy nagy segítség a szőnyegtisztításban:

Nem kell a földre térdelnie és a kezével dolgoznia a szőnyegen. A SEBO Daisy stabil, állítható fogantyús kefe lehetővé teszi a kényelmes és ergonomikus pozícióban való bedolgozást. Egyszerűen csavarja el és húzza a megfelelő hosszúságig a kefe teleszkópos csövét az Önnek megfelelő magassághoz való állításért.  A SEBO Daisy kefe sugárirányú görbülete lehetővé teszi a szőnyegtisztító por egyenletes eloszlatását. Az oldalsó kerekek biztos támaszt nyújtanak a kefének, ugyanakkor állandó szögben tartják azt az ideális eredmények érdekében. 

A SEBO Daisy kefe két erősségi fokozattal rendelkezik, melyek különböző típusú szőnyegekhez használhatóak:

 • Enyhe
 • Durva

A SEBO Daisy tisztítása rendkívül egyszerű: egyszerűen öblítse le folyó víz alatt. Könnyű, tartós és szétszerelhető a kis helyen való tárolásért. Szőnyegtisztítás mellett használhatja autókban, hajókon, stb.

A SEBO DUO P rendszer előnyei:

 • enyhíti a háziporatka allergiát
 • a szőnyeget azonnal használatba veheti, nem kell várakoznia a száradásra
 • a legtöbb szőnyegtípusra használható
 • nincs szükség a bútorok elmozgatására
 • a szőnyeg nem megy össze, nincs penészedés
 • nincs tisztítószer maradék
 • könnyen tisztíthatóak vele a lépcsők is
 • a beépített szőnyegszálvédő segít megvédeni a szőnyeget a jövő foltjaitól
 • Hogyan működik?

A DUO-P por olyan granulátumból áll, melyet tisztítószerrel nedvesítettek. A kis szemcsékből álló port a leghatékonyabban a SEBO bedolgozó géppel lehet a szőnyeg mélyére, a szőnyeg rostjaiba juttatni, ahol kifejti a hatását: tisztítja a szőnyeg rostjait és kioldja a foltokat és a szennyeződéseket. A SEBO DUO bedolgozógép felemeli a szőnyeg szálait, biztosítva, hogy az összes szálrost teljes területére eljusson a DUO-P por. A tisztítási folyamat végén a szőnyeg szálai újjáélednek és ismét puhák lesznek. Plusz előnye, hogy rostvédő funkcióval van ellátva, amelynek köszönhetően a jövőbeli szennyeződéseket is gátolja, lassítja.

A legtöbb szőnyegtisztító módszerrel ellentétben a SEBO Duo nem tartalmaz illatanyagokat és habár ez egy nedves por, nem hagy maga után nedvességet, így a penészgombák terjedésének sem ad teret. Környezetbarát és biztonságos használata miatt kifejezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak, porallergiás személyeknek. 

Használata:

 1. Szórja a szőnyegre szárazon
 2. Egy kefével vagy a hatékonyabb eredmény érdekében a SEBO bedolgozó géppel vagy Daisy kefével dolgozza be a szőnyegbe.
 3. Hagyja állni 30 percig.
 4. Alaposan porszívózza ki a kezelt területet egy SEBO motoros hengerkefés porszívóval.

Adagolás: A por fél kilós csomagokban van a dobozban. Fél kiló nagyjából 10-20 m2-nyi területre elegendő (2,5 kiló kb. 75 m2-re, 5 kiló 150 m2-re)

Woolsafe logo A német GAF allergiakutató intézet hosszú vizsgálatokat követően megállapította, hogy 6 hónappal a DUO-P por használatát követően 10 szőnyegből 7 poratkamentes maradt. Mivel ez egy száraz szőnyegtisztítási folyamat, ezért a DUO-P tisztítópor semmilyen formában nem járul hozzá a penész vagy más gombaféleségek megtelepedéséhez a szőnyegben, vagy a párnákon. A SEBO DUO-P tisztító por a poratka-allergének, háziállat allergének, baktériumok és penészporok csökkentésével segít a beltéri levegő minőségének javításában egy egészségesebb otthonért.

A németországi GAF allergiakutató központ és a British Woolsafe szervezet kifejezetten javasolja a Duo-P tisztító rendszert azok számára, akik porallergiában szenvednek vagy gyapjúszőnyegekkel rendelkeznek.

Miért használjon száraz tisztítást a szőnyegeken?

A nedves tisztítási módszerekkel nyomás alatt juttatnak forró vizet és mosószert a szőnyeg rostjaiba. Ezt a folyadékot és feloldott szennyeződést porszívózással szedik ki a szőnyegből. Számos gép a szennyezett víz csupán 50%-át szívja ki. Ebben az esetben a nedvesség összehúzza a szőnyeg rostjait, melyre így újra gyorsan visszakerülhetnek a foltok. A nedves szőnyeg száradása a szőnyeg típusától függően 8-36 óráig tarthat. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy penészgomba szaporodjon el a szőnyegben. Közismert tény, hogy az allergének nedves vagy nyirkos területeken könnyedén el tudnak szaporodni. A száraz tisztítás a legtöbb szőnyegnél teljesen biztonságos, mivel a szőnyeg nem megy össze tőle, illetve egyenetlen alkalmazás esetén sem áztatja el a szőnyeget. A SEBO DUO-P por rendszeres porszívózás és tisztítás mellett meghosszabbítja a szőnyegek élettartamát. 

Kompatibilis készülékek a kiporszívózáshoz:

 • SEBO AUTOMATIC X porszívócsalád
 • SEBO AUTOMATIC XP porszívócsalád
 • SEBO FELIX 1 porszívócsalád 
 • SEBO DART porszívócsalád
 • SEBO AIRBELT K3 PREMIUM
 • SEBO AIRBELT E3 PREMIUM
 • SEBO AIRBELT D4 PREMIUM

SEBO DAISY BEDOLGOZÓ KEFE

0460 ER
39 700 Ft
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 1 HÓNAP

Szín

A készülék ezekkel a kellékanyagokkal használható.