SEBO AIRBELT D8 PROFESSZIONÁLIS PORSZÍVÓ
Professional D8

Minden megvan benne, amit egy jó porszívóban keres; sőt, még több is...

A német tervezési tanács (German Design Council) terméktervezés professzora és tagja, Achim Heine közreműködésével jött létre az innovatív SEBO Airbelt D porszívó, mely egyensúlyba hozza a külső megjelenést és a praktikumot.
Példának okáért megemlítendő a porszívótest kör alakú eleje (a szabadalmaztatott Airbelt légöv rendszerrel), mely ideális megoldás az akadályok kikerülésére, valamint lehetővé teszi a nagy, 6 literes porzsák porszívóba helyezését is, melynek köszönhetően nagy terület porszívózára is tökéletesen alkalmas a porszívó, tekinettel a porzsák nagy tárolókapacitására.
Az extra hosszú, 12 méteres kábel 15,5 méteres tisztítási távolság elérését teszi lehetővé. A maximális tisztítási teljesítmény érdekében a levegő útját optimalizálták, és bevezették a kúp alakú tömlőt, mely a szívóerőt erősíti. 

A turbofan motor a legmodernebb turbina technológiát használja a kitűnő tisztítási teljesítmény érdekében. A porszívó az ergonomikus fogantyúval rendkívül könnyen kezelhető. 

A SEBO Airbelt D egy megbízható és tartós készülék. Hosszú élettartamot és költséghatékony felhasználást kínál magas szintű szűréssel, teljesítménnyel és funkcionalitással. 

15,5 méteres tisztítási távolság

Extra távolság, extra kényelem! A 15,5 méteres tisztítási távolság jelentősen csökkenti a takarítás idejét, mert a kábelt nem kell az egyik aljzatból a másikba áthelyezni. 

SEBO Airbelt D hosszú kábel

6 literes porzsák

Airbelt D7 D8 porzsák A 6 literes porzsák élettartama extra hosszú, így jóval ritkábban van szükség cserére. Emiatt gazdaságos is, hiszen kevesebbszer van szükség a 8 db-os porzsákcsomag megvásárlására. A SEBO porszívók porzsákja rendkívül higiénikus: elektrosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, magához vonzza a porrészecskéket. A porzsákcsere rendkívül egyszerű és magától értetődő. A kellemes porzsákcseréről a porzsák kerek lezárható fedele gondoskodik.

Az bútorok védelme

SEBO Airbelt D légöv - megvédi a bútorokat

Hiszünk benne, hogy a SEBO porszívói biztosítják a legtöbb védelmet a falak és a bútorok számára. A porszívó nagy sűrűségű anyagból álló Airbelt légöve a porszívótestet körbefonva elnyeli az ütődéseket, így sem a porszívó, sem a fal nem károsodik, ha véletlenül a porszívó nekiütődik a felültnek. A légöv külső része lycra-keverék anyagból készült, így karcolások sem keletkezhetnek a felületen. A D sorozat négy bolygókereke puha anyaggal van bevonva, és a porszívó kemény műanyag helyett puha lábakon áll annak érdekében, hogy megelőzze a padló károsodását. A masszív "terepjáró" stílusú görgőket úgy tervezték, hogy bármilyen felületen könnyedén gördüljenek.

Ergonomikus fogantyú

A könnyű manőverezhetőségért a  kényelmes fogantyú és a négy bolygókerék felel; e két funkció nagy mértékben megkönnyíti a porszívó könnyen kezelhetőségét. A fogantyút kifejezetten ergonomikus használatra tervezték. 

Anyaghasználat

A Németországban gyártott SEBO porszívók az úgynevezett ABS műanyagból készülnek, mely rendkívül ütésálló és strapabíró. Ezt úgy kell elképzelni a való életben, mint a Lego játék anyagösszetételét. Ez a játék híres a keménységéről és a törhetetlenségéről.

Minden SEBO porszívót teljes mértékben tesztelnek, mielőtt az adott modell elhagyja a gyárat. Független vizsgálatok folyamatosan azt mutatják, hogy a SEBO az egyik legmegbízhatóbb porszívó márka. Így biztos lehet abban, hogy ha SEBO-t vesz, akkor a legjobbat veszi.

Kétféle parkolóállás

Az Airbelt D porszívót kétféle parkolóállásba lehet állítani akár szüneteltetéshez, akár tároláshoz. Így kevesebb helyet foglal és könnyen megáll akár a lépcsőn is. 

SEBO Airbelt D parkolóállásSEBO Airbelt D parkolóállás

Beépített porszívófejek

A porszívóba 3 tartozék van beépítve: a kárpittisztító fej, a résszívófej és a porkefe. Mindhárom tartozék a porszívó hátsó részébe van beépítve, így bármikor könnyen hozzájuk lehet férni, illetve arra is sokkal kisebb az esély, hogy véletlenül elkavarjuk őket. 

Plusz tartozékok (nem teljes) listája:

  • Kárpittisztító kefe: A kárpittisztító kefe a résszívófej végéhez csatlakoztatható, így további távolságok érhetőek el vele. A tisztítandó felület görbületeinek csökkentésével jóval kényelmesebbé alakítja a kárpittisztítást, és ideális az autótisztításhoz is.
  • RD keménypadlótisztító fej: A SEBO kínálatában számtalan porszívófej érhető el, mely alkalmas a keménypadló tisztításra, de a lehető legjobb tisztítási teljesítmény érdekében a SEBO kifejlesztette az RD keménypadló porszívófejet és a deluxe parketta fejet, melyek közül az utóbbi a porszívó alap tartozékai.
  • Deluxe parketta fej: A deluxe parketta fej duplán csatlakoztatott nyakával hihetetlenül könnyen manőverezhető, természetes sörtéi puha kerekekkel párosulnak; együttesen ideálisnak bizonyulnak még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztításához. A sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez, valamint hogy eltávolíthatóak legyenek. A deluxe parketta fej a porszívóhoz külön megvásárolható.
  • Deluxe kombifej: A deluxe kombifej a porszívó alap tartozéka. A szintén duplán csatlakoztatott nyakú deluxe kombifej valóban kétfunkciós. Természetes sörtéi puha kerekekkel párosulnak; együttesen ideálisnak bizonyulnak még a legkényesebb felület hatékony és kíméletes tisztításához, ugyanakkor a fej szőnyegtisztításra is alkalmas. A deluxe parkettafejhez hasonlóan a sörték lefele és fölfele mozognak, hogy illeszkedjenek a felület esetleges egyenetlenségeihez, valamint hogy eltávolíthatóak legyenek.
  • Turbó kefe: Az Airbelt D porszívók könnyedén ráültethetőek a lépcsőre, valamint elég könnyűek ahhoz, hogy hordozhatóak legyenek még akár porszívózás közben is. A lépcső és kárpittisztító turbó fej egy levegő által hajtott hengerkefés fej, mely kis területekhez használható. Felemeli a szőnyeg szálait, és így hatékonyan képes eltávolítani a hajszálakat és a szöszöket és rendkívül könnyű használni. Hatékony tisztítás valósítható meg vele szőnyegen vagy kárpiton. A turbó kefe külön megvásárolható. 

Beépített S-Class kórházi szintű szűrőrendszer

A D család háromlépcsős szűrőrendszerrel dolgozik, mely bizonyított hatékonyságú szűrést biztosít. Az összes D modellbe S-Class szűrő van beépítve, mely rendkívül magas, kórházi szintű szűrést biztosít. A SEBO D széria ugyanakkor a szabadalmaztatott Airbelt külső szűrést is biztosítja, mely annyit jelent, hogy az Airbelt légöv kiáramló diffúzorként működik, tehát magán a légövön keresztül áramlik ki a megszűrt levegő, a porszívótesten körbe. A szerteágazó levegőkiáramlás megakadályozza a légnyomás kialakulását, mely ellenkező esetben az allergének légkörbe kerülését eredményezheti. 

SEBO Airbelt D szűrőrendszer

Háromlépcsős szűrőrendszer

1. lépcső: Ultra Bag

Elektrosztatikus szűrő

Az első és legfontosabb lépcső az Ultra Bag porzsák. A hagyományos papírporzsákokkal ellentétben a SEBO D széria porzsákja elektrosztatikusan feltöltött mikroszálakat használ, melyek magukhoz vonzzák a porszemeket és magukhoz kötik azokat; hasonló módon, mint amikor a tv képernyője is vonzza a port. Más porzsákok könnyedén eltömődnek, mert fizikai korlátot okoznak a pornak. De az elektrosztatikus anyagnak viszonylagosan nyitott textúrája van, mely ugyanakkor több szennyeződést fog magában tartani, mint más, nagyobb papír porzsákok. 

2. lépcső: Motorszűrő

Az elektrosztatikus motorszűrő egyrészt védi a motort, másrészt gátat vet a mikroszkopikus porrészecskéknek. Ez a szűrő minden SEBO Airbelt D orszívó esetén az S-Class szabványnak megfelelő szűrő. 

3. lépcső: Külső szűrő

Az elektrosztatikus külső szűrő az elektromos motorok által előállított szénport szűri meg, ezzel azt biztosítva, hogy a porszívó által kibocsátott levegő tisztább legyen a helyiség levegőjénél. 

 

A szőnyegtisztítók a SEBO-t ajánlják…

…és nem csak a vörös szőnyegekre. Bár sok fontos személy folyosóját tisztítja a SEBO, a SEBO-val való takarítás biztosítja, hogy minden szőnyeg vagy parketta tartós maradjon és megtartsa szépségét, legyen az a Fehér Házban, vagy akár Budapesten!

SEBO referenciák

SEBO AIRBELT D8 PROFESSZIONÁLIS PORSZÍVÓ

90990SE
Ár:129 990 Ft
Szállítási díjak
Garancia: 
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT

Energiacímke

Energiahatékonyság: 
Éves energiafogyasztás: 
37.9 kWh/év
Kifújt levegő tisztasága: 
Szőnyeg tisztítási hatékonyság: 
Keménypadló tisztítási hatékonyság: 
A készülék súlya:
6.6 kg
Motor teljesítmény:
Zajszint:
Fej szélessége: 
A kábel hossza:
Hatósugár:
Bolygókerék:

További termékelőnyök és tulajdonságok

Külön megvásárolható kiegészítő tartozékok.
SEBO PORKEFE - AUTOMATIC X PORSZÍVÓKHOZ (FEHÉR / WHITE)
Speciális Kárpit szívófej - univerzális
SEBO AUTÓKÁRPIT SZÍVÓFEJ - UNIVERZÁLIS (FEHÉR / WHITE)
Kombi fej, univerzális
SEBO KOMBI FEJ - UNIVERZÁLIS (KRÉMSZÍNŰ / CLASSIC)
Turbó szívófej (Airbelt K, C, D)
SEBO TURBO KEFE (28 CM) - UNIVERÁLIS (SÖTÉTSZÜRKE / DARK GREY)
Fal és kárpit szívófej, univerzális
SEBO FAL ÉS KÁRPIT SZÍVÓFEJ - UNIVERZÁLIS (KRÉMSZÍNŰ / CLASSIC)
Porkefe_1094DG
SEBO PORKEFE - AUTOMATIC X PORSZÍVÓKHOZ (SÖTÉTSZÜRKE / DARK GREY)
Kárpit szívófej (univerzális)_1090DG
SEBO AUTÓKÁRPIT SZÍVÓFEJ - UNIVERZÁLIS (SÖTÉTSZÜRKE / DARK GREY)
Kombinált porszívófej
SEBO KOMBINÁLT PORSZÍVÓFEJ - UNIVERZÁLIS (SÖTÉTSZÜRKE / ANTRACIT / GREYBLACK)