A SEBO-élmény | SEBO Porszívó márkabolt

A SEBO-élmény

  • Ön az élete minden területén a minőséget keresi?
  • Észreveszi az apró különbségeket, az átgondolt ergonómiát?
  • Tartós, igényes anyaghasználatú terméket keres, melyet jó érzés kézbe venni?

Ha magára ismert, akkor a SEBO porszívóit és takarítóeszközeit Önnek készítettük.

Amit egy német felső kategóriás luxusautótól várhat utazása közben, ugyanazt a minőséget kapja a német SEBO gyár porszívóitól és takarítóeszközeitől otthona tisztán tartása kapcsán.

A SEBO 40 éves múltra visszatekintő, a kezdetektől mind a mai napig Németországban gyártott termékei szembeszállnak a ma hazánkban is igen elterjedt, többségében ázsiai háztartásigép-gyártók tömegtermékeivel. Hosszú távra szóló értékteremtést szem előtt tartó filozófia; német precizitáson és körültekintésen nyugvó, a végletekig átgondolt terméktervezés - többek között ezek jellemzik a SEBO termékeket.

A SEBO nem kísérletezik még nem bizonyított, kétes hatékonyságú, de a reklámokban különlegességnek feltüntetett, hangzatos technológiákkal, melyek sokszor végül a használat közben csalódást okoznak és több kényelmetlenséget szülnek a készülék-tulajdonosoknak, mint amennyi előnnyel járnak. Továbbá a SEBO nem váltja le évente a teljes termékpalettáját, hiszen amennyiben a termék jó, nincs szükség annak évenkénti cseréjére. Helyette a SEBO már a professzionális felhasználás során is bizonyított technológiákat fejleszti tökélyre, és építi be mind a szállodaiparba, mind a háztartásokba szánt termékeibe.

Bivalyerős és tartós motor, tökéletes, kórházi tisztaságú levegőt biztosító szűrőrendszer, ergonomikus fej, kellően hosszú, kényelmes használatot biztosító teleszkópos cső és vezeték, valamint néhány figyelmesség - mint például a bútorok védelmét biztosító körkörös puha ütközők, a fogantyúról elektronikusan szabályozható fordulatszám. Mindezen tulajdonságok egy minőséget sugárzó, robosztus készülékbe építve magasan kiemelik a SEBO termékeket versenytársaik közül.

Aktuális választékunkat webáruházunkban tekintheti meg.