| SEBO Porszívó márkabolt

Bemutatkozik a SEBO

A SEBO rövid története

1977-ben Németországban két fiatal német mérnök megalakította a Stein & Co. Gmbh céget Velbert városában. Célul tűzték ki, hogy egy új típusú, magas színvonalú porszívót fejlesztenek ki. Így is történt, 1978-ban ők készítették el az első függőlegesen álló ipari vákuum tisztítót. A felhasználóbarát kialakításuk és a magas megbízhatóságuk miatt a SEBO porszívói nagyon gyorsan a világ egyik legkeresettebb takarítóeszközei lettek. A cég által kifejlesztett porszívók gyártása során kialakított innovációikat szabadalmaztatták, eközben a SEBO az ipari takarítás területén (szállodák, kórházak, irodaházak) első helyet vívott ki magának. Sok, a mai porszívóknál természetesnek tűnő megoldást a SEBO kezdte először alkalmazni, úgy mint pl. az integrált cső a függőleges állású gépeknél és az elektrosztatikus mikrofilter. A SEBO készülékeket azóta világszerte használják, legfőbb referenciái a Fehér Ház Washingtonban, a Buckingham Palota, valamint a Német Parlament. A SEBO márka a minőségi anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiai vívmányok alkalmazásával első helyre került az állóporszívók piacán. 4 millió eladott darabszámmal a világ vezető márkái közt tartják számon.

A SEBO napjainkban

SEBO a mai napig a világ legnagyobb ipari, függőleges állású porszívógyártója, és több mint 20 országban van jelen. Mindezek ellenére a SEBO-nak sikerült megőriznie családi vállalkozás jellegét. Továbbra is nagy hangsúlyt fordít a kivitelezésre, az előállított termékek minőségére. Minden SEBO porszívó antiallergén szűrőrendszerrel rendelkezik. Egy SEBO gép volt az első, melyet a Brit Allergia Alapítvány is jóváhagyott a teljes körű antiallergén kivitelezése miatt. A SEBO porszívókat még mindig Németországban gyártják és a minőség iránti elkötelezettség ugyanolyan erős, mint korábban.

A SEBO Magyarországon

2011-ben hazánkban a Dunartis Kft. kezdte meg a SEBO termékek forgalmazását a márka kizárólagos magyarországi képviselőjeként. A hazai piacon – a német gyártó irányelveit  követve – szakszerű és minőségi szolgáltatást kívánunk nyújtani leendő ügyfeleink részére.

 

A SEBO történetéről bővebben erre a linkre kattintva is olvashat.