| SEBO Porszívó márkabolt

Technológiáink

Az alábbiakban röviden bemutatunk néhány technológiát, melyeket modelljeinkben találhat.

Airbelt ütközéstompító

Airbelt technológia A SEBO Airbelt (magyarul "légöv") a SEBO összes hagyományos felépítésű (tehát nem álló) padlóporszívóján alkalmazásra került. A készüléket körülvevő körkörös puha szivacsos "öv" ütközéstompítóként védi meg mind a bútorokat és a falat, mind a készüléket a kopástól, karcolásoktól, sérülésektől.

S-class kórházi szintű filter

S-Class filter Az S-class megnevezés Európában a levegőszűrő rendszerek "teljesítményének" jelölésére szolgál. Az ezzel az elnevezéssel jelölt szűrőrendszerek megfelelnek az olyan szigorú előírásoknak, mint a British Standard 5415 és a német DIN 2418B Ti-E EU 13. Lényegében az ismertebb HEPA specifikációval egyezik meg. A szabvány azt rögzíti, hogy a szűrőrendszer képes a rajta átfolyó levegőből a 0,3μm-nél (3 mikronnál) nagyobb szennyeződéseket legalább 99,97%-ban, valamint az 1 mikronos és annál nagyobb méretű szennyeződéseket pedig 100%-ban  eltávolítani, kiszűrni.  

Elektrosztatikus szűrő

Elektrosztatikus szűrő Az elektrosztatikus szűrő statikusan töltött mikrorostokból áll, ezáltal a szűrő a légáramból magához vonzza és magához köti a porrészecskéket. Ez a módszer a nem elekrosztatikusan töltött szűrőkhöz képest lazább szerkezetű filtert, ezáltal sokkal jobb légáramlást, így nagyobb szívóteljesítményt tesz lehetővé. 

Ultra Bag™ porzsák

Ultra Bag porzsák Az Ultra Bag elnevezéssel a SEBO porzsákjait illetjük, melyek háromrétegű polipropilén (PP) anyagból készülnek. Az polipropilén elektrosztatikus tulajdonságából és mikrostruktúrájából adódóan az ebből készült porzsákjaink hatékony szűrési tulajdonságaikkal rendelkeznek, így porzsákjaink a SEBO porszívók szűrőrendszerének első védelmi vonalát képezik.

Porzsák telítettség kijelző

Porzsák telítettség jelző Amennyiben a porzsák megtelik, a készülék azt egy narancssárga lámpa kigyulladásával jelzi.

Fogantyún elhelyezett teljesítményszabályozó

Teljesítményszabályzó Az álló porszívóinkon mind, a hagyományos "fekvő" padlóporszívóink esetében pedig egyes modelleknél a teljesítményszabályozó a fogantyúra került, így Ön kényelmesebben, azonnal módosíthatja a porszívó szívóteljesítményét. A fogantyúról a porszívó le is állítható!

Polírozórendszer

Polírozórendszer Az azzal kompatibilis porszívóinkhoz külön megvásárolható a SEBO DISCO padlópolírozásra kifejlesztett fej, illetve egyes modellek esetén az alapcsomag tartalma ez a fej. Használatával a padló ismét fényes, ragyogó lesz. Felülettípustól (fa, kő) és -állapottól függően 4 féle polírozókorong kapható. 

Magas fordulatszámú hengerkefe-fej

Hengerkefe fej Az azzal kompatibilis porszívóinkhoz külön megvásárolható a SEBO ET-1 és ET-2 rövid és hosszú szőrű szőnyegek tisztítására kifejlesztett fej, illetve egyes modellek esetén az alapcsomag tartalma vagy a készülék része a hengerkefe fej. A hengerkefés technológia lényege, hogy a porszívó fejében egy kefesor pörög percenként 3100-as fordulatszámon. A megfelelő fordulatszámot a fejben elhelyezett speciális elektromotor biztosítja. Ez a kefe gyakorlatilag kiporolja a szőnyeget, így távolítva el a szennyeződést a szőnyeg mélyebb rétegeiből is. A felszálló port a porszívó azonnal felszívja. A pörgő kefe mindezek mellett  a szőnyeg szálait irányba rendezi, felfrissíti.

Készülékben tárolható tartozékok

Készülékben tárolható tartozékok Önnel is előfordult már, hogy nem találta a porszívó réstisztító vagy kárpittisztító fejét? A SEBO porszívóiban (modelltől függően) a készülékben ki vannak alakítva a készülékhez járó réstisztító és kárpittisztó fejek tárolására alkalmas részek, így azok mindig kéznél vannak, amikor szükség van rájuk.

Bolygókerék

Bolygókerék A SEBO hagyományos felépítésű padlóporszívói típustól függően 3 bolygókerékkel vagy 4 bolygókerékkel vannak felszerelve. A bolygókerék alkalmazásának előnye, hogy a készüléket egy megadott irányba való elmozdításhoz nem kell irányba forgatni, hanem azt elfordítás nélkül, oldalirányba is meg lehet lökni, így adva teljes szabadságot és kényelmet takarítás közben.

Parkolóállás

Parkolóállás Mind az álló, mind a hagyományos kivitelű készülékeink rendelkeznek parkolóállással, így foglalják a legkevesebb helyet. A porszívófej a porszívóházhoz csatlakoztatható, így a teleszkópos cső és gégecső függőlegesen áll, melynek köszönhetően helyet takarít meg.

Teleszkópos porszívó cső

Teleszkópos cső A porszívóink teleszkópos csővel vannak ellátva, melyek így egy könnyed mozdulattal fele hosszúságúra csukhatóak össze.