Blog | SEBO Porszívó márkabolt

Blog

Megtéveszthettek a porszívógyártók – Döntött az EU, nincs több energiacímke

Ne keresse a porszívók energiahatékonysági címkéjét mostantól – eddig is félrevezethettek egyes porszívó gyártók, döntött az EU

Az Európai Unió Bírósága nemrégiben hatályon kívül helyezte a porszívók energiacímkéinek alkalmazását elrendelő döntést, mivel azok félrevezethették a vásárlókat. Ezentúl tehát már nem lesz kötelező az EU-ban energiacímkét készíteni a gyártóknak porszívóikhoz.

KARÁCSONYI 30 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA, 1-2 MUNKANAPOS SZÁLLÍTÁS, SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG

30 napos visszavásárlási garancia

Ha nálunk vásárol, nem kell attól tartania, hogy szeretteinek a nem megfelelő ajádékot választja karácsonyra! Ha nem tetszik a megajándékozottnak a nálunk vásárolt készülék,  a törvényileg előírt 14 nap helyett 30 napon belül kérdés nélkül visszavásároljuk. Az ajánlat minden 2018. december 06 - 2018. december 21 között vásárolt készülélre vonatkozik, de nem vonatkozik tartozék, alkatrész illetve kiegészítő jellegű termékekre.

Allergiások és háziállat-tulajdonosok kedvenc porszívói a Konyhakiállításon!

Konyhakiállítás 2016
  1. Mi tehet egy allergiás, hogy a lehető legjobban atkatalanítson?
  2. Hogyan és milyen gyakran használja a porszívót egy háziállat-tulajdonos?
  3. Mi az a motoros hegerkefefej és hogy segít a por és az állatszőr eltávolításában?

Többek között ezekre a kérdésekre kap választ, ha ellátogat március 4-5-6-án a Konyhakiállításon a Dunartis standjához, ahol a német SEBO porszívókat ismerheti meg testközelről.

Ön mit tesz az ellen, hogy a por gyulladást okozzon légutaiban?

Megérkezett a hideg idő, és vele együtt a zárt ablakok időszaka. Mivel kevesebbet szellőztetünk, ezért a lakásban lévő egészségkárosító részecskék, mint amilyen a por, bent maradnak a lakásban.

Eláruljuk, milyen szempontokra figyeljen porszívóvásárláskor, hogy megelőzze a házipor és az állatszőr által okozott allergiás eredetű problémákat.

 

Oldalak