A porszívóügynökök méregdrága készülékeiről | SEBO Porszívó márkabolt

A porszívóügynökök méregdrága készülékeiről

Legalább 5 cég forgalmaz hazánkban porszívót 500.000 Ft felett. Ezek némelyike inkább takarítógép, mert nedves tisztítás funkcióval is rendelkeznek, mások hagyományos száraz porszívók. Közös bennük, hogy értékesítésüket túlnyomó többségben porszívóügynökök végzik az érdeklődő saját lakásán történő bemutató során. A készülékek minőségével tapasztalatunk szerint nincsen gond, de egy dolog közös bennük: indokolatlanul túlárazottak. Az ügynök távozását követően a vásárló sokszor megbánja a vásárlást, de az aláírt szerződés kötelez...

Érdemes ellenállni a "csábításnak" és a bemutató során elutasítani a szerződéskötést, helyette érdemes a bemutató után, nyugodt körülmények között meghozni a döntést annak érdekében, hogy végig tudja gondolni, valóban az adott modellre van-e szüksége Önnek vagy családjának.

Porszívóügynök drága porszívója

Amennyiben Ön nehezen mond nemet egy ilyen szituációban, a következőt javasoljuk az Ön számára:

A lakásában a porszívóügynök első lépésben a saját, az Ön régi porszívójával kiporszívóz egy kis részt a szőnyegen, majd az általa forgalmazott porszívóval is végigmegy ugyanazon a felületen, ezután megmutatja, hogy a régi porszívónk után mennyi koszt tudott még az általa kínált modell eltávolítani az Ön szőnyegéből. Amennyiben van rá lehetőség, ilyenkor tegyen egy új porzsákot a régi gépébe vagy ürítse ki annak tartályát, és porszívózza végig válaszként Ön is a felületet. Jó esélye van rá, hogy a régi porszívója is tud még port kiszívni abból a felületből, melyet a "csodagép" az ügynök állítása szerint teljesen tisztára takarított. A régi gépe porzsákjában így összegyűlt port megmutatva az ügynönkek immár objektív szempontok alapján mondhat nemet a vásárlásra.