Sebo Airbelt K | SEBO Porszívó márkabolt

Sebo Airbelt K

Napjaink padlóburkolatai sokfajta igénybevételnek vannak kitéve, ezért szükséges a megfelelő technológiákkal gondoskodni róluk. Ebben társ a SEBO AIRBELT K sorozat összes modellje. A széria összes terméke egyaránt csendes működésű, és egyik különlegessége a SEBO által kifejlesztett úgynevezett “Airbelt” technológia, mely úgy működik, mint egy lökhárító: a porszívót körülölelő puha ütközőöv megvédi a bútorokat és a falat a károsodástól. A SEBO AIRBELT K sorozat a kis és közepes méretű lakások tisztán tartására ideális. A sorozatban minden készülék más színű, így Ön is biztosan megtalálja a lakása hangulatához legmegfelelőbb modellt.

A SEBO AIRBELT K sorozat készülékeiben ugyanolyan, magas igénybevételre tervezett motorok vannak, amelyek a SEBO professzionális (közületi, irodai felhasználásra szánt és takarítócégeknek készülő) modelljeiben. A SEBO AIRBELT K sorozat termékei elsősorban a motor teljesítményében, színükben és a készülékhez mellékelt porszívófej típusában térnek el.

Míg a K1 sorozatú készülékek teljesítményét a porszívóházon elhelyezett csavarógombbal lehet szabályozni, addig a K3 sorozat modelljeiben ugyanezt a porszívócső markolatán elhelyezett teljesítményszabályozóval lehet megtenni.

A SEBO AIRBELT K3 sorozat tagjai a K sorozatú cilinderes porszívók felső kategóriás termékei. A fogantyún elhelyezett elektronikus teljesítményszabályozó teszi igazán kényelmessé a munkát, hiszen porszívózás közben egy mozdulattal megváltoztatható a szívóerő, vagy kikapcsolható a készülék. Minden AIRBELT K3 sorozatú készülékhez csatlakoztatható a SEBO ET motoros hengerkefe fej vagy akár a SEBO Disco padlópolírozó fej, melyek a prémiumkategóriás termékek sorába emelik ezeket a porszívókat.

Az alábbi modellek rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal:

SEBO Airbelt K1 Cream Mint - 93661SE

SEBO Airbelt K1 Cream porszívó

Ár:137 990 Ft
VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁS: RENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 4 HÉT
Garancia: 
4 év